welkom bij Quick Scan! communicatie Quick Scan! communicatie? De klant staat in de schijnwerpers. Praktische en resultaatgerichte werkwijze. Boodschap, doel en doelgroepen centraal. Klant krijgt de ruimte. Investeren in waardevolle relaties en dialogen. Goed in advies, concept, creatie en realisatie. Actieve werkhouding. We houden ons aan budget en planning. Oog voor detail. Luisteren kunnen we. Duidelijkheid scheppen. Samenwerking met andere disciplines.


Meer over ons bureau

Quick Scan! communicatie Nieuws

Nieuwe klant Bieb Utrecht

Nieuwe klant Bieb Utrechtjuli 2018 - Ontzettend trots zijn wij met onze nieuwe klant de Bibliotheek Utrecht. ASR ontwikkelt voor deze relatie een nieuwe bieb op het Neude in Utrecht. Wij mogen als bouwcommunicatiespecialisten de bouwschutting 'aankleden'  en tot de opening in 2019 aantrekkelijk houden. En dat doen we graag. www.bibliotheekutrecht.nl 

Aedes is weer terug!

juni 2018 Aedes is weer terug!- Maand juni is goed gestart met een terugkerende klant: Vereniging van Woningcorporaties Aedes heeft weer een opdracht onder gebracht bij ons. We hebben de monitor huisuitzettingen mogen ontwerpen. In het begin van ons bestaan was Aedes zes jaar klant bij ons; vervolgens kozen ze voor een frisse wind. Die kiezen ze nu weer door terug te keren na tien jaar afwezigheid. Daar zijn we enorm blij mee. www.aedes.nl voor meer informatie. 

Communicatietips

juni 2018 - Communicatie- of marketingadviseur? Zin in wat tips en weetjes? Neem dan eens een kijkje in onze rubriek Tips. Je wordt er nog wijzer van ook én je kunt ze delen met collega's of via social media. #ikzegdoen. 

Opening fietsenstalling Knoop

maart 2018 Opening fietsenstalling Knoop - In opdracht van de gemeente Utrecht organiseren wij op 12 april de opening van de nieuwe fietsenstalling Knoop. In deze stalling kunnen 3.000 fietsers hun fiets parkeren en direct naar het station lopen. De eerste 24 uur zijn gratis. www.jefietswilnooitmeeranders.nl voor meer informatie. 

Ciro

februari 2018 - Voor Ciro, waterbehandeling voor kas verwarmingssystemen ontwikkelingen wij een nieuwe huisstijl. Via onze site zullen we het resultaat communiceren. www.cirowaterbehandeling.nl  voor meer informatie over dit jonge bedrijf. 


Meer nieuws