welkom bij Quick Scan! communicatie Quick Scan! communicatie? De klant staat in de schijnwerpers. Praktische en resultaatgerichte werkwijze. Boodschap, doel en doelgroepen centraal. Klant krijgt de ruimte. Investeren in waardevolle relaties en dialogen. Goed in advies, concept, creatie en realisatie. Actieve werkhouding. We houden ons aan budget en planning. Oog voor detail. Luisteren kunnen we. Duidelijkheid scheppen. Samenwerking met andere disciplines.


Meer over ons bureau

Quick Scan! communicatie Nieuws

Nieuw beeldmerk en site

Nieuw beeldmerk en sitejanuari 2019 Quick Scan! communicatie maakt ook in dit nieuwe jaar heel veel mooie dingen voor uiteenlopende klanten. Maar het wordt in 2019 ook de hoogste tijd om voor onze eigen 'look and feel' te zorgen. Inmiddels bestaan we al 22 jaar en nog steeds gebruiken we onze muis als beeldmerk die toen bij de start van ons bedrijf kenmerkend was en nog steeds is voor de manier waarop we werken: snel, verfrissend en vooruitstrevend. 
Maar het wordt tijd om de muis met pensioen te sturen. Inmiddels hebben we dan ook een nieuw beeldmerk ontwikkeld. Hoe die eruit ziet, verklappen we nog niet. Naast een nieuw logo is de huisstijl inmiddels verder uitwerkt en vastgelegd in een handleiding. En natuurlijk zijn we nu druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe site. We houden onze huidige site nog wel bij; oa via dit medium houden we u op de hoogte van de ontwikkeling van onze nieuwe site! 

Kerstkaart

december 2018 Kerstkaart- Geinig om te zien hoe vaak onze kerstkaart nog steeds na al die jaren wordt gebruikt om een digitale kerstgroet over te brengen! Uiteraard wensen wij een fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019. Bedankt weer voor al die mooie projecten die we we hebben uitgevoerd voor onze mooie en trouwe klanten. We hebben veel ontwerpprojecten uitgevoerd: van concept tot realisatie. We hebben vele teksten geschreven: van rake koppen tot eindredactie van boeken. We hebben veel geproduceerd: van kleine stickers tot groot formaat spandoeken. We hebben veel gemonteerd: van een A4 tot complete winkelinrichtingen. Het was weer een mooi jaar voor ons bedrijf Quick Scan! communicatie: dank!

NS Fiets

NS Fietsoktober 2018 - Voor NS Fiets ontwikkelen we alle uitingen voor de stallingen die omgebouwd worden tot zelfsservice fietsenstallingen. In deze stallingen kan je als fietser 24 uur gratis stallen. Je checkt in en uit met je ov-chipkaart. We ontwerpen de uitingen, zorgen voor productie en monteren deze. Van posters, folders, stickers tot en met spandoeken! Mooie project. Meer informatie op www.ns.nl. 

Nieuwe klant Bieb Utrecht

juli 2018 Nieuwe klant Bieb Utrecht- Ontzettend trots zijn wij met onze nieuwe klant de Bibliotheek Utrecht. ASR ontwikkelt voor deze relatie een nieuwe bieb op het Neude in Utrecht. Wij mogen als bouwcommunicatiespecialisten de bouwschutting 'aankleden'  en tot de opening in 2019 aantrekkelijk houden. En dat doen we graag. www.bibliotheekutrecht.nl 

Aedes is weer terug!

Aedes is weer terug!juni 2018 - Maand juni is goed gestart met een terugkerende klant: Vereniging van Woningcorporaties Aedes heeft weer een opdracht onder gebracht bij ons. We hebben de monitor huisuitzettingen mogen ontwerpen. In het begin van ons bestaan was Aedes zes jaar klant bij ons; vervolgens kozen ze voor een frisse wind. Die kiezen ze nu weer door terug te keren na tien jaar afwezigheid. Daar zijn we enorm blij mee. www.aedes.nl voor meer informatie. 


Meer nieuws